Parker’s axiale plunjer pomp bij Service Hydro

Als één van de hoofdcomponenten in iedere mobiele-en stationaire hydraulische installatie wordt de PD-axiale plunjerpomp (pistonpomp) van Parker-Hannifin veelvuldig toegepast.

Kenmerken van de axiale plunjer pomp

Hieronder een overzicht van de kenmerken voor de pomp:

  • Efficiëntie in volumetrisch rendement
  • Snelle verstelbaarheid van nul naar maximum
  • Beperkt geluid
  • Slijtvastheid
  • Hoge levensduur
  • Breed spectrum aan regel mogelijkheden, waaronder de load sensing

Bovenstaande eigenschappen maken deze axiale pomp geschikt voor vele toepassingen.

Wanneer gebruik je de PD pomp?

De pomp is voor diverse doeleindes te gebruiken, denk maar aan werktuigmachines, afvulmachines, persen, verpakkingsmachines, afvalcontainers.

Door het ruime inzetgebied met een veelvoud van onderscheidende gebruiksomstandigheden, worden dan ook bijzondere eisen gesteld aan de optimalisatie van het energiegebruik. Fijngevoelige beheersing van de bewegingen in de machine, gekoppeld aan hoge snelheden, drukken en hoge levensduur is hét kenmerk van de Parker PD-axiale plunjerpomp (pistonpomp).

De voordelen

De PD pomp heeft een zeer laag geluidsniveau, minder dan 75 dBA bij 1450 rpm en 250 bar en een toerental van 2400 rpm tot 3600 rpm. Bovendien is het energieverbruik laag door de lage debietpulsatie van 18 cc/tr tot 140 cc/tr.

De warmteontwikkeling wordt sterk verminderd door gebruik van conische lagers, waardoor de levensduur van deze pomp verhoogd wordt.

Deze axiaal pomp van Parker is ook nog eens onderhoudsvriendelijk en voldoet aan Parker’s wereldwijde standaards.

Een betrouwbare Parker verdeler

Service Hydro streeft er naar een toonaangevende en innovatieve internationale toeleverancier (integrator) te zijn van een breed, hoogwaardig assortiment hydraulische componenten, waaronder de PD-axiale plunjerpomp van Parker en totaal systemen.

Door de kennis en ervaring kunnen we onze klanten voorzien van oplossingen, samen met onze belangrijkste fabrikant Parker.

Levering

De standaard levertijd voor deze pomp is 15 dagen, maar naar wens 3 dagen! Heeft u vragen over de axiale plunjerpomp van Parker volgens ISO of bent u op zoek naar een universele uitwisselbare pomp van uw bestaande merken, neem dan zeker contact met ons op.